Kúpiť magnetický náramok – e-shop

Sprievodca výberom
magnetických náramkov


Magnetické náramky  >  Kedy využiť magnetické náramky?

Kedy využiť magnetické náramky?

Magnetické náramky sú praktické v tom, že sú vždy po ruke. Predstavujú rýchlu terapiu, ideálnu pre domáce podmienky. Dajú sa použiť ihneď, keď cítite, že prichádza bolesť.

Včasným použitím alebo pravidelným nosením magnetických šperkov a pomôcok môžete obmedziť návštevy lekárov a užívanie práškov. Samozrejme je nutné rozlišovať, ako veľkú bolesť chcete potlačiť. Magnetická terapia zvládne skôr menšie bolesti, prípadne kŕče.

Najčastejšie sa používa na liečbu bolesti v prstoch, zápästí, rúk, nôh, chrbta a chrbtice. Magnetický náramok možno nosiť na zápästí na zlepšenie krvného obehu.

Ako to funguje?

Magnetické náramky využívajú špeciálne magnety, ktoré pracujú s magnetickou polaritou. Zlepšením krvného obehu sa do vašej krvi dostane väčšie množstvo kyslíka, a vďaka dobrej cirkulácii okysličenej krvi znížite riziko vzniku zápalu v zápästiach, kolenách a podobne.

Napríklad náramok Trion:Z Active bol špeciálne vyvinutý zo silikónových materiálov pre vodné športy a do extrémnych podmienok. Kombinuje pôsobenie záporných iontov s efektom magnetov a navyše má skvelý design:

  • zvyšuje okysličenie krvi
  • odstraňuje únavu a urýchľuje regeneráciu organizmu
  • vyrovnáva krvný tlak
  • je účinný proti chronickým bolestiam krčnej chrbtice
  • tlmí bolesti kĺbov a svalov
  • priaznivo pôsobí proti depresii, únave a stresu
  • pomáha pri menštruačných bolestiach a bolestiach zubov

Na čo si dať pozor

Mnoho ľudí prestalo užívať predpísané lieky na artritídu po tom, čo začali nosiť magnetický náramok. Na to si však dajte pozor – rozhodne nevysadzujte lieky predpísané lekárom! Dôsledkom by mohol byť oveľa väčší zdravotný problém. Magnetoterapia nemôže poskytnúť okamžitú úľavu od bolesti a nenahrádza klinickú liečbu, je len podpornou alternatívnou metódou. 

Magnetická terapia vyžaduje kvalitné nosiče (náramky), čas a pravidelnosť používania

Okrem artritídy a osteoporózy je magnetoterapia užitočná pri liečení drobných poranení. Je vhodná aj po operáciách, pretože podporuje zrastanie rán a lepšie hojenie. Keď to zhrnieme, magnetické náramky vám môžu v mnohých ťažkostiach uľaviť, neposkytujú však náhly efekt. Vyžadujú čas a pravidelnosť používania.

Zdieľajte článok



Odporúčame magnetické náramky




Ďalšie novinky

Kedy využiť magnetické náramky?

Magnetické náramky sú praktické v tom, že sú vždy po ruke. Predstavujú rýchlu terapiu, ideálnu pre domáce podmienky. Dajú sa použiť ihneď, keď cítite, že prichádza bolesť.

všetky novinky